Dragkrokar, elsatser och backradar

Att skaffa dragkrok från Krokverkstad är ett tryggt och prisvärt köpbeslut.

Vi är en sakkunnig och professionell specialbutik för dragkrokar.

Vi har ett i förväg bestämt fastpris, så att du inte drabbas av överraskande kostnader.

Vi sköter allt åt dig! Monteringsarbetet görs av Krokverkstads egna professionella montörer, inte underleverantörer. När du köper både delarna och monteringstjänsten från oss får du även en treårig garanti som täcker hela paketet som du har köpt.

Dragkrokar

Bilar har i huvudsak fasta eller löstagbara dragkrokar. En del modeller har även fällbara versioner, medan vissa bilar endast kan utrustas med löstagbar krok.

Vi använder endast europeiska, högklassiga, E-typgodkända dragkrokar, så du behöver inte besiktiga dragkroken separat.

Vi monterar dragkrokar av märken som Westfalia, Monoflex, Aragon, Bosal, Brink, GTW, Felox, Kovil och Stark.

I vårt centrallager hittar du dragkrokar för de vanligaste bilmärkena (Volkswagen, Skoda, Audi, BMW, Volvo, Toyota, Nissan, Ford, Mercedes Benz, Kia, etc.), men för mindre vanliga bilmärken/-modeller kan dragkroken behöva beställas, och leveransen ta mer än en vecka.

Elsatser för dragkrokar


Till våra dragkrokar finns både 7- och 13-poliga elsatser. I Sverige är den 7-poliga elsatsen vanligast och den 13-poliga används bland annat i husvagnar och släpvagnar som kräver besiktning. Adapter finns för att koppla ett 7-polig kontakt till en 13-polig och vice versa. Observera dock att den extra funktionaliteten i en 13-polig anslutning inte är tillgänglig vid användande av adapter. Många elsatser måste anpassas till bilens styrsystem. Installationen av elsatsen sköts av Krokverkstad enligt nyckelfärdig-principen.

Backradar

Vi monterar högklassiga backradar från Cobra, som med allt snabbare ljudsignaler varnar för annalkande hinder bakom bilen.

FRÅGA MER OM BACKRADAR!